Hello Plastic Omnium Team!
You're on our guest list.

Celonis Invitation page header for Allianz (Celonis Labs)

We will welcome you on October 9 & 10 in our office in Munich.

With sessions and content specifically designed for you, we are looking forward to two exciting days of exchange, discussion and value creation. For details on what is planned or how to get to Celonis keep on scrolling or give us a call. The Celonis team is all lined up and we can’t wait to welcome you. 

Your Celonis Team

plastic-omnium owler 20191228 172543 original
Close
plastic-omnium owler 20191228 172543 original

How to get to the office

1.

The address

Theresienstraße 6 80333 München Reception located on the ground floor

Our Munich office is located in the heart of Maxvorstadt, a vibrant and lively district. Just around the corner you'll find the Englischer Garten and a wide variety of restaurants, cafes, and shops.

2.

How to get there

For visitors arriving by car there is visitor parking available in the courtyard. Access to the courtyard is via Amalienstrasse 34. At the gate please ring the Celonis bell. Visitor parking is located further back and is marked with Celonis signs.

3.

Want to do something for the climate?

Reach us via public transport! You can either take the U3 / U6 to Universität or the U4 / U5 to Odeonsplatz.

4.

Still looking for a place to stay?

Have a look at our recommendations

What´s on the agenda

Day 1- October 9th



1:30 pm [30 min]
Arrival at Celonis

Plastic Omnium Team


2:00 pm [30 min]
Executive Welcome & Celonis Vision


2:30 pm [30 min]
Voice of Plastic Omnium

Plastic Omnium Team


3:00 pm [90 min]
Celonis Fundamentals & Demo

Leticia Munoz de Rochefort, Value Engineer


4:30 pm [90 min]
Coffee Break

All


5:00 pm [45 min]
Customer Exchange - Use Case Focus


5:45 pm [30 min]
Celonis Value Framework

Value Engineering Team


6:15 pm [15 min]
Wrap Up: Day 1

Plastic Omnium and Celonis Team


8:00 pm
Dinner

Plastic Omnium and Celonis Team

Day 2- October 10th



8:30 am [30 min]
Arrival & Breakfast @ Celonis


9:00 am [30 min]
Demo: End to End Lead Time App

Innovation Strategist / Value Engineer


9:30 am [60 min]
Operating Model & Successful Scaling

Lars Reinkemeyer, VP Customer Transformation


10:30 am [15 min]
Coffee Break

All


10:45 am [60 min]
Customer Exchange - Org. Set Up


11:45 am [15 min]
Internal Discussion - PO Team

Plastic Omnium Team


12:00 pm [60 min]
Partnership Going Forward & Next Steps

Plastic Omnium Team and Celonis Team


1:00 pm [30 min]
Optional Lunch

Plastic Omnium and Celonis Team

We will be guiding you through these two days

black and white Lars Reinkemeyer
Lars Reinkemeyer
Chief Evangelist
Celonis
Raph Labrousse Speaker
Raphael Labrousse
Account Manager
Martin Buhl Speaker
Martin Buhl
Value Engineer
Picture of Anna Moritz (black/white)
Anna Moritz
Director, Executive Briefing Center
Jennifer Brandl, Innovation Strategist
Jennifer Brandl
Innovation Strategist

Recommendations Munich

Dinatale café

Dinatale Café

Grab your morning coffee at Dinatale Café, an italian coffee bar

View Details

A black and white image of georgenhof

Georgenhof

Still looking for a place to eat, try typical bavarian cuisine at Georgenhof

View Details

Black and white image of the englischer Garten in Munich

Englischer Garten

Enjoy a breath of fresh air and take a walk in the beautiful English Garden

View Details

Any questions?
Happy to help

Dear visitor, you're using an outdated browser. Parts of this website will not work correctly. For a better experience, update or change your browser.